ЗА НАС

Мисия

Нашата мисия е да разкрием пред клиентите си възможностите на Интернет като средство за развитие на бизнеса и увеличаване на продажбите. Ние от АБВ Софт използваме съвременните Интернет технологии за постигане на дългосрочно стратегическо предимство за клиентите ни в Интернет. Ние предоставяме решения за бизнеса, гарантираме качество и поемаме отговорност за крайния резултат.

Ценности и принципи

Вярваме в коректността и честността

Коректните и честни бизнес отношения не са само лозунг за нас. Стремим се да спазваме всички поети ангажименти и държим на обещанията си независимо колко ни струва това. Радваме се, когато към нас се отнасят по същия начин;

Говорим езика на бизнеса

Целта на един корпоративен уеб сайт, преди всичко, е да доведе до развитие на бизнеса и увеличаване на продажбите. В процеса на работа, ние разучаваме бизнес средата, проучваме пазара и намираме начин да дадем конкурентно предимство за нашите клиенти.

Измерваме собствения си успех чрез успеха на нашите клиенти

Разбираме, че единственият начин да печелим ние, е като печелят нашите клиенти. Успехът за нас е, когато реализираната идея донесе печалба за клиента, когато той ни препоръча и ние можем да се похвалим с това пред други клиенти.

Предоставяме качествени решения

Използваме най-съвременните технологии и сме педантични в изработката на предлаганите услуги. Знаем, че направеното за нашите клиенти е също така и най-ефективната реклама за нас, затова не можем да си позволим компромиси в качеството на изработката.

Държим на диалога с клиентите

В дългия и сложен процес на изграждане и поддръжка на на един уеб сайт, практиката показва, че винаги възникват проблеми, недоразумения или съмнения. Ние знаем, че непрекъснатия диалог с клиентите е решението на всеки един проблем.

Изграждаме дългосрочни взаимоотношения

Клиентът за нас не е просто някаква сума в банковата ни сметка, след което да го забравим. Изграждаме дългосрочни взаимоотношение знаейки, че можем да си бъдем взаимно полезни, ако между нас и клиентите ни съществува взаимно доверие, разбиратество и стремеж към постигане на обща цел.