Изработка на сайт

Изработка на сайт - защо Ви е нужно? Прочетете и преценете сами.

В съвременните бизнес отношения, Интернет представянето на Вашата дейност е първото нещо, от което клиентите се интересуват, за да получат информация и да оценят Вашия бизнес. Уеб сайтът изгражда индивидуалността на Вашата фирма, откроява Ви от конкурентите в бранша и създава лицето на бизнеса Ви в Интернет пространството. Той е Вашия офис в Интернет - мястото, което работи за Вас 24 часа в денонощието. Впечатлението, което създава този онлайн офис, е ключов фактор за привличането на нови клиенти.

Изработка на сайт, в полза на Вашия бизнес

За успешно онлайн присъствие обаче е необходимо нещо повече, а именно – тясна интеграция между поставените бизнес цели и съдържанието на корпоративния уеб сайт. Независимо от бизнес целите Ви – да привлечете нови клиенти, да увеличите продажбите, да подобрите своя имидж – ние сме тук, за да сме Ваши доверени Интернет консултанти и помощници, на които да разчитате на всяка стъпка от изграждането и развитието на Вашия онлайн бизнес. Това е и нашата основна цел – изработка на сайт, който да подпомага Вашия бизнес, като представя Вашата фирма, продукти и услуги на потенциалните и настоящите Ви клиенти.

Изработеният от нас уеб сайт балансирано съчетава привлекателен облик, подходяща функционалност и удобна навигация, които способстват за постигането на бизнес целите на клиента и подчертават корпоративната му идентичност. С нас може да разчитате на почти целия спектър от възможности за изграждане на най-подходящото онлайн присъствие на фирмата Ви.

Видове сайтове

Ние предлагаме изработка на:

  • Корпоративен сайт
  • Продуктов каталог
  • Онлайн магазин
  • Информационен портал
  • Презентационен уеб сайт (визитка)
  • Блог
  • Форум
  • Личен сайт
Следвайки индивидуален подход, основан на проверен във времето процес, се стараем да постигнаме решения, който са максимално изгодни и ефективни за Вас. Отговорното ни и професионално отношение, съчетано с творческия подход при изработката на Вашия сайт са най-главната предпоставка за успеха на бизнеса Ви в Интернет.

Независимо дали целта Ви е създаването на корпоративен сайт, информационен портал, социална мрежа, онлайн магазин или друг уеб проект, при изработването му от АБВ Софт може да разчитате на иновативни решения за подходящо функционално и визуално представяне в Интернет.