Поддръжка на сайт

За да отговорим максимално гъвкаво на необходимостта от поддръжка на сайт, ние Ви предлагаме различни подходи, за да бъде Вашия сайт винаги в добра форма.

Без поддръжка на сайт, той става неактуален и може да се оприличи със стар вестник. Но докато от стария вестник все пак може да има полза, то от неактуално съдържание има само вреда. Какво биха помислили клиентите Ви ако новините са от миналата година, цените са съвсем различни от обявените или пък има проблеми с достъпа?
Отношението Ви към Вашето Интернет представяне отразява и отношението Ви към собствения Ви бизнес. Ако сайта Ви изглежда запуснат и недобре функциониращ, информацията в него е неточна и неактуална едва ли някой ще Ви повярва, че и бизнеса Ви е в добро състояние. За да отговорим максимално гъвкаво на необходимостта от поддръжка на разработеното вече онлайн решение, ние от АБВ Софт предлагаме следните три подхода.

Абонаментна поддръжка на сайт

Предлагаме, под формата на абонамент, всички знания и ресурси на нашата компания да работят за Вашия успех. По-конкретно, предлагаме дейностите по поддръжката на сайта Ви да станат наш ангажимент, гарантирайки постоянна функционалност и достъпност, навременна корекция в съдържанието, обработка на снимки и данни, добавяне на актуални новини и промоции, мониторинг за бъгове, осигуряване на качеството на кода на сайта и др. В периода на гаранционно обслужване, ние от АБВ Софт, отстраняваме всякакви възникнали проблеми в правилната работа на сайта Ви както и поддръжката му в актуално състояние за наша сметка.

Система за управление на съдържанието (CMS)

Всички динамични сайтове, разработени от АБВ Софт, разполагат със система за управление на съдържанието, чрез която имате възможност по всяко време да редактирате информацията на него – новини, събития, текстове, снимки, документи и др. Клиентите ни получават подробно и нагледно ръководство с инструкции и обучение за администриране. За повечето операции по редактиране на съдържанието, това е лесна процедура и като правило не е необходима специална квалификация на служителите, занимаващи се с поддръжката.

Поддръжка при поискване

Осигурявайки по-голяма гъвкавост и свобода на своите клиенти, АБВ Софт Ви предлага поддръжка на базата на почасово заплащане в зависимост от специфичните изисквания за промяни по сайта. Всеки от предложените варианти има своите преимущества в зависимост от обема, сложността и типа на уеб решението, както и от честотата на актуализациите. Винаги може да разчитате на консултация с нашите специалисти, за да определите най-подходящата форма за поддръжка.